Vinogradska 101, Novi Beograd, 11070, Srbija

064 / 66 - 39 - 623

Komisiona prodaja automobila

Početna / Usluge / Komisiona prodaja automobila

Komisiona prodaja automobila

Ukoliko ste odlučili da prodate svoje vozila, a nemate iskustva, vremena ni volje, da postavljate oglase po raznim internet sajtovima i ukoliko ne želite da se dodatno izlažete trošku, time sto će te posećivati razne pijace i gubiti Vaše dragoceno vreme, možete doći kod nas.

Mi Vam nudimo mogućnost komisione prodaje Vašeg vozila na našem placu sa svim pogodnostima oglašavanja koje posedujemo u internet i štampanim medijima.

Prodajnu cenu Vašeg vozila dogovaramo sa vama, vodeći računa, da je ona u okvirima prosečne cene, za taj model auta.

Takodje, radi efikasnije prodaje u stanju smo da na vozilima koja se postavljaju u komisionu prodaju izvršimo odredjene estetske korekcije, kao sto su pranje, poliranje, voskiranje, dubinsko pranje, sanaciju sitnih ogrebotina itd.  koje bi Vama oduzele puno vremena, a koje sa druge strane doprinose efikasnijoj prodaji Vašeg vozila.


Prilikom slapanja dogovora potpisuje se ugovor o Komisionoj prodaji u kome se navode svi uslovi prodavca i kojim se definišu uslovi prodaje.
Svim korisnicima ove usluge garantujemo profesinalan pristup i najbržu realizaciju prodaje na obostrano zadovoljstvo.

Naš auto-otpad Fiat nalazi se na Novom Beogradu u Vinogradskoj ulici broj 101 i nase radno vreme je svakog dana ukljucujuci i nedelju od 9-17H, a po potrebi i dogovoru i duže.